Bemutatkozás

Fehér Gábor

buy qnexa online pharmacy. Művelődésszervező, felnőttképzési szakmenedzser
38 éves
Nős, két kislány apukája

Ceremóniamester, rendezvényszervező, műsorvezető, amatőr színész-rendező vagyok. Tíz éve vezetek műsorokat, báli konferanszié szerepben, vagy ifjúsági vetélkedői animátori feladatban egyaránt otthon vagyok. Olyan bálokon voltam konferanszié, mint a Rába Bál, vagy a Turisztikai Bál. Négy éve ceremóniamesterkedem, eleinte baráti felkérésből nászajándékként kezdtem, aztán elkezdték hívogatni a barátaimat, hogy honnan is szereztétek ezt a srácot?! Így lettem számos pár nagy napjának segítője, szervezője „tanúja”. A rendezvényszervezői szakmában eltöltött nyolc évem és az ezzel járó tapasztalatom is rengeteget segített a pároknak való tanácsadásban, az előkészítő munka folyamén és persze a helyszínen is. Szeretem boldognak látni az embereket,felépíteni egy jó hangulatot, helyre tenni az apróságokat.

Célom, hogy a pár is élvezze a saját esküvőjét, úgy hogy emellett mindenki megkapja amit akar. Ennyi a titok.

Győr kiemelkedő presztizsű eseményeinek konferansziéja vagyok. Például a Kantharosz Gálát Borbás Marcsival vezettem, a Richter teremben. Turisztikai szakma Bálján Détár Enikő valamint Borkai Petra is volt már műsorvezető partnerem. 

Az Európai Borlovagrend tagjaként számos borkóstolót tartottam már hozzáértó közönségnek sommelierként.

Kantharosz Gálán

Kantharosz Gálán

Borbás Marcsival

 

Ceremóniamesterként

Műsorvezetőként

Családommal

Karácsony Balázs

Angol tanár, testnevelő, műsorvezető, host
38 éves
Nős, egy kislány édesapja.

Ceremóniamester, angol tanár, műsorvezető, zenész, animátor vagyok, de vezettem éttermet Londonban ahol 5 évig foglalkoztam esküvők, céges rendezvények, születésnapi party-k szervezésével és levezetésével.  Emellett 18 évre visszanyúló műsorvezetői tapasztalattal rendelkezem ami segít a határozott fellépésben és ad egyfajta színpadi rutint. Én is családi felkérésre vállaltam először ceremóniamesteri feladatot, ahol a teher nem volt kicsi mivel családtagok és barátok előtt szerepelni és nekik megfelelni szerintem mindig nehezebb mint egy csapat idegen előtt akiket akkor lát először az ember. Nagyon jól éreztem magam ebben a szerepben, kaptam is jónéhány vállveregetést, illetve ajánlatot későbbi esküvők levezetésére. Tapasztalatom és rutinom egyre nőtt így idővel angolul is vállaltam a ceremónia levezetését.

Fő célom mindig ugyanaz: a leginkább levenni az ifjú pár válláról a terhet, annak érdekében hogy mindent biztos kezekben tudva élvezhessék a pillanatot!

 

Feleségemmel és kislányommal

Feleségemmel 2015. Szeptember

 

Ceremóniamesterként

Ceremóniamesterként

 

2014. Karácsony

 

 

 

cheapest and fastest delivery of cialis.

 

 

 

2016. Karácsony

 

 

 

 

Rendezvényen, kongázás közben

Rendezvényen, kongázás közben